Persoonlijke aandacht en fijne service


Bij Mondhygiënist Castricum, kiest u voor een mondhygiënist met jarenlange ervaring in mondhygiëne. Bovendien zijn we gespecialiseerd in patiënten met (vergevorderde) tandvlees ontstekingen (parodontitis) en patiënten die angstig zijn.


Kom bij ons langs op locatie Castricum


De praktijk van Mondhygiënist Castricum bevindt zich in een geheel nieuwe praktijkruimte aan de Torenstraat 58 in Castricum. De praktijk is rolstoel toegankelijk, op korte afstand van het openbaar vervoer en er is voldoende parkeerruimte in de buurt.

Voor volwassenen en kinderen


Onze mondhygiënisten hebben jarenlange ervaring opgedaan in praktijken voor parodontologie. Ziet u op tegen de mondhygiëne behandeling? Wij begeleiden u graag, nemen alle tijd en vertellen u stap voor stap wat we gaan doen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij behandelen zowel volwassenen als kinderen.

Nieuwste apparatuur

Daarnaast behandelen we ook met de nieuwste apparatuur waardoor behandelingen veel minder gevoelig zijn; zo kunnen we bijvoorbeeld de temperatuur van het water aanpassen zodat u geen last heeft van het koude water.

2 locaties om u van dienst te zijn


Mondhygiënist Castricum heeft 2 comfortabele praktijklocaties, in Castricum en Egmond aan den Hoef. Kies voor de locatie die het beste bij u past om een afspraak met ons te maken.


Locaties


Mondhygienist Castricum locatie Castricum
Mondhygienist Castricum locatie Egmond aan den Hoef
WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ